Noutati

Angajări centre de vaccinare

18 mar. 2021

Stimați colegi,

Prefectura Județului Cluj și Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj vă invită sa să faceți parte din echipele de vaccinare din cadrul Centrelor de vaccinare ale Județului Cluj.
Activitatea medicală a Centrelor de Vaccinare va fi deservită de către asistenți medicali generaliști cu drept de liberă practică și va fi remunerată în baza unui Contract de prestări servicii încheiat cu unitățile administrativ-teritoriale din județul Cluj pe raza căruia funcționează Centrul de Vaccinare.
Contractul de prestări servicii încheiat în baza Ordinul nr.73/83/2021 pentru punerea în aplicare a prevederilor art. 4 alin. (2) și (3) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 3/2021 privind unele măsuri pentru recrutarea și plata personalului implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID-19 și stabilirea unor măsuri în domeniul sănătății se va încheia cu asistenții medicali care sunt înregistrați ca persoană fizică independentă, în condițiile legii.
Această activitate NU este condiționată de existența unei relații contractuale cu casele de asigurări de sănătate sau de existenta unui contract de munca.
Pentru înscrierea în echipa de vaccinare vă rugăm să vă transmiteți solicitarea la adresa de mail:
cabinetemedicale@dasmclujnapoca.ro sau telefon șef serviciu 0740852689.

ANUNȚ pentru asistenții medicali din secțiile sau dispensarele de Pneumoftiziologie interesați să participe la un curs pe tema CONTROLUL TUBERCULOZEI

03 mar. 2021

În acest moment, se fac înscrieri la ULTIMUL CURS Controlul tuberculozei din cadrul proiectului „Consolidarea controlului TB prin creșterea competențelor profesioniștilor din domeniul TB”!

Cursul este gratuit, creditat cu 15 puncte EMC și se desfășoară în perioada 9-17 martie 2021, pe platforma naţională OAMGMAMR.

El este organizat sub forma a 5 webinarii susţinute de medici pneumologi din cadrul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, cu experiență vastă în domeniul controlului tuberculozei și abilități de formatori extrem de bine apreciate de foștii cursanți.

Înscrierea se poate face direct pe site-ul proiectului https://controltb.ro/calendar-sesiuni/ sau prin contactarea echipei de proiect la adresa cursuri48@cpss.ro

Pentru orice informații suplimentare, ne puteți contacta:

Cazaciuc Corina - Coordonator regional POCU/91/4/8/107488

cursuri48@cpss.ro - 0721 313 005 (nr. valabil doar pentru acest curs)