Noutati

Eliberare certificate de absolvire a programelor de specializare sesiunea noiembrie-decembrie 2020

29 ian. 2021

Asistenții medicali care au absolvit programele de specializare sesiunea noiembrie-decembrie 2020, își pot ridica certificatele de absolvire a programelor de specializare în baza cărții de identitate de luni-joi, între orele 10:00-16:00 de la sediul filialei, str. Ilie Măcelaru, nr. 32.

ANUNȚ pentru asistenții medicali din secțiile sau dispensarele de Pneumoftiziologie interesați să participe la cursuri pe tema CONTROLUL TUBERCULOZEI

08 ian. 2021

În acest moment, se fac înscrieri pentru cursul Controlul tuberculozei din cadrul proiectului „Consolidarea controlului TB prin creșterea competențelor profesioniștilor din domeniul TB”!

Cursul este derulat în intervalul 19-27 ianuarie 2021 și va avea loc pe platforma naţională OAMGMAMR, sub forma a 5 webinarii susţinute de medici pneumologi din cadrul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, cu experiență vastă în domeniul controlului tuberculozei și abilități de formatori extrem de bine apreciate de foștii cursanți.

Cursul este gratuit și creditat cu 15 puncte EMC. Ataşat regăsiți toate informațiile necesare, inclusiv tematica aferentă sesiunilor.

Înscrierea se poate face direct pe site-ul proiectului https://controltb.ro/calendar-sesiuni/ sau prin contactarea echipei de proiect la adresa cursuri48@cpss.ro