Noutati

Mesaj pentru asistenții medicali și moașe

26 mar. 2020

Dragi colegi,

În această perioadă extrem de dificilă, voi asistenții medicali și moașele prin natura profesiei reprezentați categoria profesională care se află în linia întâi în tratarea pacienților infectați, având totodată un rol esențial în controlul răspândirii virusului COVID-19.

Cu toții suntem conștienți de rolul vital pe care dumneavoastră, asistenții medicali și moașele, îl aveți în această perioadă și avem certitudinea că fiecare dintre voi, în ciuda provocărilor cu care vă confruntați, mențineți în același timp o performanță crescută în oferirea serviciilor de îngrijire a sănătății pacienților.

Cu toate acestea vă îndemnăm să vă luați toate măsurile corespunzătoare pentru protejarea propriei stări de sănătate, pentru protejarea sănătății membrilor familiilor dumnevostră, a colegilor și a întregii populații.

Suntem alături de voi și familiile voastre, asistenți medicali și moașe, care ați contactat acest virus si vă dorim multă sănătate și putere pentru a trece cu bine peste această perioadă. Totodată ne exprimăm aprecierea față de contribuția valoroasă pe care o are fiecare asistent medical și moașă în aceste momente grele.

Așa cum spuneam la Conferinta ,,Zilele clujene ale asistenților medicali 2019’’ voi sunteti elitele noastre, iar aceste elite știu că întregesc corpul medical, iar voi descrieți cum nu se poate mai bine iscusința și priceperea în efectuarea actului medical.

Nu uitați că voi sunteti ancorele puternice pe care în aceste zile, mai mult ca oricand societatea romanească se bazează.

Va rog sa fiți în primul rand preventivi și apoi curativi în actul medical, fiți puternici și devotați asa cum profesia ne-o cere.
 
Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Biroul Consiliului Județean al OAMGMAMR Filiala Cluj
Președinte Emil BuigaANUNŢ IMPORTANT REFERITOR LA ACTIVITATEA OAMGMAMR FILIALA CLUJ

12 mar. 2020

Recomandările la nivel național pentru limitarea răspândirii infecției provocate de COVID-19 cât și obligația profesională și morală de a preveni infectarea persoanelor cu care intrăm în contact, impun măsuri de precauție atât pentru membrii organizației cât și pentru personalul angajat al OAMGMAMR.

În acest sens, OAMGMAMR Filiala Cluj asigură la sediul situat în Cluj-Napoca, str. Ilie Măcelaru, nr. 32 doar situațiile de maximă urgență, până la data de 31.03.2020, cu posibilitatea de prelungire a perioadei, în funcție de recomandările Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență.

Comunicarea organizațională va rămâne activă pe canalele dedicate:
-email: web@oammr-cluj.ro  
-direct de pe site-ul filialei: www.oamr-cluj.ro secțiunea-Contact
-telefon 0264/532101
în orarul de desfășurare a activității Filialei
.

Mai multe informatii referitoare  la activitatea departamentelor din cadrul OAMGMAMR le gasiți in anunțul atașat.

Mulțumim pentru înțelegere!