Noutati

POLMED | Selecția participanților pentru activitatea de focus grup-uri | Regiunea Nord-Vest

18 sep. 2018

Începe selecția participanților pentru activitatea de focus grup-uri în cadrul proiectului POLMED
– Regiunea Nord-Vest –


    Începând cu data de 28.09.2018 va demara activitatea “Analiza calitativă a orientărilor și opțiunilor cu privire la valorile profesionale ale asistenților medicali și moașelor prin tehnica focus grup”, activitate în cadrul căreia se vor selecta 25 de asistenți medicali și moașe din unități sanitare publice din regiunea Nord-Vest.
   Cele 25 de persoane vor participa la focus grup-ul aferent regiunii, organizat în perioada 18.10.2018 -19.10.2018 la Cluj Napoca.
   Participarea la acest focus grup va permite asistenților medicali și moașelor prezente să participe activ în procesul de identificare a orientărilor și opțiunilor ce țin de valorile profesiei. În urma celor 8 focus grupuri organizate în toată țara, se va elabora un raport de cercetare bazat pe datele colectate.
   Primul pas în cadrul acestei activități este acela de recrutare, selecție și validare a celor 25 de participanți conform “Metodologiei de selecție a grupului țintă participant la Focus Grup-uri”. În acest sens, în cadrul regiunii Nord-Vest (respectiv judetele Bihor, Bistrița Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) se va respecta următorul calendar:

Perioada de depunere a dosarelor: 28.09.2018 – 05.10.2018
• Verificarea, validarea și informarea participanților de către membrii echipei proiectului POLMED: 09.10.2018 – 12.10.2018.

   Pentru membrii filialei Cluj dosarele se depun de luni pana joi între orele 10:00-16:00 la sediul OAMGMAMR Filiala Cluj.

   Pentru orice alte informații suplimentare, vă rog nu ezitați să contactați O.A.M.G.M.A.M.R Filiala Cluj.
   Metodologia de selecție împreună cu anexele le gasiti atașate.

În atenția asistenților medicali licentiați

17 sep. 2018

      A fost aprobat Masteratul de Buna practici in Oncologie Medicala, program de pregatire postuniversitara adresat asistentilor medicali care doresc sa isi imbunatateasca cunostiintele in acest domeniu.
      El se adreseaza Foarte probabil - ca o cerinta de aliniere la standardele europene in viitor se preconizeaza ca absolvirea unei forme de invatamant suplimentar cum este acest master, va fi o conditie obligatorie de acreditare si functionare a unei sectii de oncologie. Institutul Oncologic - organism acreditat OECI si UMF Cluj Napoca vin in intampinarea acestei necesitati prin deschiderea acestei linii de invatamant.

Perioada înscrieri: 25 septembrie – 27 septembrie 2018, între orele 9,00 – 14,00 la Decanatul Facultăţii de Medicină, str. Pasteur Nr.4, et. 1, cam.6.

Admiterea va avea loc în data de 28/09/2018, ora 12,00 Amfiteatru A Institutul Oncologic str Republicii 34-36.
Componenta dosarului de înscriere și alte informatii gasiti in atasament.

Conferința profesional-științifică ICN la Singapore – 2019

07 sep. 2018

   Ordinul Asistenților Medicali din România încurajează înscrierea cu lucrări/postere științifice în competiția științifică a tuturor asistenților medicali din România care pot aduce o contribuție valoroasă pentru acest eveniment și se încadrează în temele propuse de organizator.
   O.A.M.G.M.A.M.R va sponsoriza participarea a trei asistenți medicali ale căror lucrări sau postere științifice vor fi selectate de Comitetul Științific al Conferinței ICN.
   Selecția celor 3 persoane sponsorizate de O.A.M.G.M.A.M.R se va realiza în data de 10 ianuarie 2019, ulterior anunțului organizatorilor Conferinței a tuturor rezumatelor selectate pentru conferință conform regulamentului – atașat mai jos.
   Sponsorizarea constă în suportarea, de către O.A.M.G.M.A.M.R, a cheltuielilor privind taxa de participare, transportul și cazarea la Singapore, pe durata conferinței pentru cele 3 persoane selectate.
   Detalii complete despre conferință pot fi accesate pe website-ul evenimentului https://www.icn.ch/events/icn-congress-2019-singapore sau consultând Brosura Conferintei, tradusă în limba română.

Anexe: Regulamentul