OAMGMAMR filiala Cluj acţionează pentru dezvoltarea profesiei de asistent medical/ moaşă, promovează o nouă imagine a asistentului medical în rândul populaţiei, asigură calitatea îngrijirilor acordate de asistenţi medicali / moaşe şi nu în ultimul rând siguranţa pacienţilor. Mai multe despre noi

Ultimele noutăţi şi evenimente

10 ian. 2020

Propuneri teme cursuri-pentru asistenții medicali generaliști, moașe și asistenți medicali/tehnicieni

În vederea identificării nevoilor de învățare a asistenților medicali generaliști, moașe și asistenți medicali/tehnicieni și în conformitate cu prevederile Programului Național de Educație Medicală Continuă vă invităm să ne transmiteți propunerile de formare pentru anul 2020.

Temele de curs propuse de dumnevoastră se trimit pe adresa de e-mail web@oammr-cluj.ro, până în data de 14.02.2020.
Detalii »

06 ian. 2020

Oferta de cursuri-restanțe 2019


Anunț pentru asistenții medicali care au mai puțin de 30 de credite în anul 2019

Asistenții medicali generalisti, moașele si asistenții medicali care au mai puțin de 30 credite în anul 2019 pot urma cursuri online.
Plata cursurilor se poate efectua fie la sediul organizaţiei, fie la banca, în contul RO47BTRL0660 1205 9507 2000.

Anexat veţi găsi Oferta de cursuri si Ghidul de înregistrare și participare la cursurile ONLINE.

Avem rugamintea sa va alegeti cursuri diferite fata de cele urmate de dumnevoastra in anii precedenti.
Detalii »

09 dec. 2019

Anunt!

În perioada următoare, având în vedere volumul mare de muncă, nu vom putem prelua toate apelurile telefonice.
Avem rugămintea sa ne contactati pe adresa de contact de pe site sau pe adresa de e-mail: web@oammr-cluj.ro.

Vă mulțumim pentru înțelegere!Detalii »

06 dec. 2019

Anunt important !!!

 - Începând cu 1 ianuarie 2020 organizarea și desfășurarea de către OAMGMAMR a tuturor cursurilor de educație medicală continuă, se va face fără taxă de participare.
- Excepție fac cursurile de educație medicală continuă organizate pentru asistenții medicali și moașe cu credite restante.
- Pentru organizarea de către OAMGMAMR, a unor cursuri cu prezență la sală, la solicitarea membrilor, se poate percepe taxă de participare în cuantum de maximum 50lei/participant.
- Duplicatele pentru certificatele de membru vor fi eliberate gratuit, taxa de eliberare a duplicatului pentru certificatul de membru a fost eliminată.
- Avizele de liberă practică vor fi eliberate până la 31 martie 2020, a decis Consiliul Național al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România în ședința din 21 noiembrie 2019.
-Avizul eliberat în perioada 1 noiembrie 2019 – 31 martie 2020 este valabil începând cu 1 ianuarie 2020.
-Membrii OAMGMAMR care solicită avizul anual după data de 31 martie, li se va elibera avizul anual începând cu data solicitării, precizează Consiliul Național.

Pentru mai multe informații va rugam sa accesati urmatorul link: www.oamr.ro/rezultatele-sedintei-consiliului-national-al-oamgmamr/
Detalii »

27 nov. 2019

Eliberare Certificate de grad principal sesiunea octombrie 2019

Asistenții medicali generaliști, moașele și asistenții medicali, care au promovat examenul de grad principal în sesiunea octombrie 2019, își pot ridica certificatele de grad principal de la sediul filialei (str. Ilie Măcelaru, nr. 32) pana la data de 31.03.2020. Dupa aceasta data certificatele neridicate vor fi returnate la OAMGMAMR din Bucuresti str. Grivitei nr. 77.

În vederea actualizarii Cerificatul de membru si Avizului anual cu gradul principal, vă rugăm sa aveți cele două documente în original în momentul prezentării pentru eliberarea certificatului de grad principal.

Certificatele de grad principal se eliberează titularilor în baza cărții de identitate de luni-joi, între orele 10:00-16:00.
Detalii »

Toate noutatile